Pyydä tarjous tuulilasin vaihdosta

Tervetuloa sivustollemme, jossa tarjoamme kattavaa palvelua tuulilasien vaihtoon kaikkiin automerkkeihin sekä raskaaseen kalustoon Helsingissä osoitteessa Korvasienentie 6, 00760 Helsinki.

Jos autosi tuulilasi on vaurioitunut, etkä omista tuulilasivakuutusta, älä huoli – voit pyytää meiltä tarjouksen tuulilasin vaihdosta. Luotamme pääasiassa Pilkington sekä Saint-Gobain Sekurit -tuulilaseihin, jotka tunnetaan laadustaan.

Tarjoamme myös vaihtoehtoja muiden valmistajien tuulilaseihin, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Pyrimme aina tarjoamaan tuulilasinvaihdon nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Jos huomaat halkeaman tuulilasissasi, suosittelemme vaihtamaan sen uuteen. Kiveniskemän korjaus on myös yksi palveluistamme, ja sen suoritamme tehokkaasti ja ammattitaitoisesti.

Jos autosi tuulilasissa on kamera tai kaistavahti, joka vaatii kalibroinnin, voit luottaa meihin. Käytämme Texa-kalibrointijärjestelmää varmistaaksemme, että kaikki järjestelmät toimivat moitteettomasti.

Tarjoamme myös taka- ja sivulasien vaihtopalvelun, joten voit luottaa meihin kaikkiin lasitarpeisiisi.

Haluamme tehdä asiointisi mahdollisimman helpoksi. Pyydä tarjous tuulilasin vaihdosta sivuilla olevan lomakkeen kautta, ja laskemme sinulle kilpailukykyisen hinnan

Helpoin ja vaivattomin Tuulilasin vaihto Helsingissä Korvasienentie 6, 00760 Helsinki.

Pyydä tarjous


  Icon

  Maksat vain omavastuun

  Icon

  Sijaisauto veloituksetta

  Icon

  Ilmainen auton nouto ja palautus

  Icon

  12 vuoden kokemus

  Icon

  Vakuutusyhtiöiden hyväksymä kumppani

  Icon

  Takuu työlle ja tuulilasille

  Icon

  Autamme vahinkoilmoituksen tekemisessä

  Icon

  Osana varainkeruu­toimintaa

  Stars

  Suomen ensimmäinen viiden tähden sijaisautopalvelu tuulilasien vaihdolle

  Nouto, sijaisauto ja palautus - Ilman lisäkuluja!

  Car
  Varauskalenteri Soita ja varaa